Om oss

Svenska Betongteamet AB

Svenska Betongteamet startades 2012 i Örebro av Daniel Eklund och är verksamt i hela sverige, men har sitt säte i Täby i stockholm och kontor i örebro.
Sammarbetar tätt tillsammans med AC golv & Betongteknik samt Team Bobban och Modern Betong.
Tillsammans så levererar vi alltid, allt från armering och gjutning till ett färdigt industrigolv.

När du anlitar Svenska Betongteamet kan du alltid känna dig säker på att arbetet blir proffsigt utfört. För att kunna garantera detta följer vi ett processorienterat arbetssätt med inbyggda kvalitetskontroller och regelbunden översyn av våra processer tillsammans med oberoende revisorer.

 

Byggnads

Byggnads är det trygga fackförbundet för dig som är byggnadsarbetare eller byggnadslärling. Vi är över 80 000 stolta byggjobbare som jobbar inom ett trettiotal olika yrkesgrupper.

Sveff


Svenska Betongteamet AB är med i Sveriges Färgfabrikanters Förening som arbetar med en utvecklingsbransch för fogfria golv.
Syftet är att alla fogfria golv skall vara lagda av auktoriserade entreprenörer som oss.
Miljö och Kvalité.

När Svenska BetongTeamet levererar ett golv ska kunden kunna vara säker på att golvet framställs med hänsyn till miljö, avtalad kvalitet och till rätt pris.
För att kunna garantera detta följer vi ett processorienterat arbetssätt med inbyggda kvalitetskontroller och regelbunden översyn av våra processer tillsammans med oberoende revisorer.

 

Kvalitetssäkring.

Vi försöker alltid att förbättra och förnya våra metoder och tillvägagångsätt. Förutom att vi blir mer kostnadseffektiva har vi även förbättrat våra interna processer och vårt samarbete med viktiga leverantörer. För att kunna garantera leveranser oavsett omfattning och geografisk placering så har vi etablerat partnerskap med de bästa på marknaden.